Tilaa

Trittenheimer Apotheke Riesling Trocken 2019

Weingut Ansgar Clüsserath sijaitsee Tritteheimin kylässä, Moselissa. Viinitila on ollut saman perheen omistuksessa ja hallinnassa vuodesta 1670 alkaen, jolloin tila perustettiin.

Nykyään Eva Clüsserath-Wittmann seuraa isänsä Ansgarin jalanjälkiä. He vastaavat tällä hetkellä yhdessä tilan hoidosta. Valmistuttuaan viininvalmistusopinnot Geisenheimin/Rheingaun viininviljelykoulussa vuonna 2001, hän työskenteli samanaikaisesti Trittenheimin perhetilalla ja VDP:n Pfalzin alueosastolla ennen kuin päätti käyttää kaiken energiansa perhetilan hoitamiseen ja kehittämiseen.

Eva kuuluu Saksan viininviljelijöiden uuteen sukupolveen. Hän on sitoutunut perinteisiin ja ekologisesti järkeviin viljelytapoihin ja on kiinnostunut myös nykyajan vastuullisista ja kehittyneistä viinintuotantomenetelmistä. Sekä viinitarhassa että kellarissa hän käyttää henkilökohtaista tyyliään tuodakseen esiin Moselin ainutlaatuisen ympäristön erityispiirteet. Clüsserathin viinit ilmaisevat maaperän ja jyrkkien rinteiden tuomia ominaisuuksia hienostuneesti ja tyylikkäästi.

Rypäleet: Riesling (100%)

Tuottaja Ansgar Clüsserath
Maa / Alue Saksa - Mosel
Pullokoko 0,75l
Hinta