Chevassu
Juran alueella toimiva viininvalmistaja Marie-Pierre Chevassu-Fassenet otti perheen viinitilan hoitoonsa vuonna 2008 ja hoitaa itse tilan 4,5 hehtaaria viinitarhasta kellariin. Marie-Pierre tekee Juran perinteisimmässä osassa, Château-Chalonissa, moderneja punaisia ja perinteisiä valkoisia viinejä.
Punaviinien rypäleet kerätään huolellisesti käsin ja kootaan hiilidioksidilla täytettyihin tankkeihin. Näin voidaan välttää rikin käyttö pullotuksessa. Tammea ei käytetä, jolloin viinien herkullinen marjaisuus ja hedelmäisyys korostuvat.
Perinteisin menetelmin tehdyt valkoviinit korostavat merkelimaaperän tuomaa mineraalisuutta. Viinit kypsytetään tammitynnyreissä ja isoissa tammisaaveissa ilman tynnyreistä haihtuvan viinin korvaamista. Tämä saa aikaiseksi lievän oksidoitumisen, hiivakerroksen muodostumisen viinin päälle ja sen mukanaan tuomat ainutlaatuiset aromit.