Tilaa

Sancerre Blanc 2022

 Domaine Vacheron on perheomisteinen tila, jolla on pitkät perinteet ja vahva maine laadukkaiden Sancerre-viinien tuottajana. Tila on erityisen tunnettu biodynaamisesta viljelystään ja sitoutumisestaan kestävään kehitykseen. Vacheronilla on 45 hehtaaria viinitarhoja.

Sancerre sijaitsee Loiren laakson itäosassa ja on kuuluisa erityisesti Sauvignon Blanc -rypäleestä valmistetuista valkoviineistään. Alueen kalkkikivinen ja savinen maaperä sekä viileä ilmasto antavat viineille niiden tyypillisen mineraalisuuden ja raikkauden.

Vacheron käyttää perinteisiä viininvalmistusmenetelmiä yhdistettynä nykyaikaisiin tekniikoihin. Rypäleet poimitaan käsin, ja viini käy läpi huolellisen käymis- ja ikäännytysprosessin, joka korostaa rypäleen ja terroirin parhaat puolet.

Domaine Vacheron Sancerre 2022 on raikas ja elegantti viini. Tuoksussa on sitrushedelmiä, vihreää omenaa, herukanlehtiä ja hienovaraista mineraalisuutta. Maku on eläväinen, jossa korostuvat kirkas hapokkuus ja pitkä, puhdas jälkimaku.

Tämä viini sopii erinomaisesti merenelävien, kuten osterien ja katkarapujen, kanssa. Se toimii hyvin myös vuohenjuuston, salaattien ja kevyiden kasvisruokien kera.

Domaine Vacheron Sancerre 2022 on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuisia, puhtaita ja tyylikkäitä valkoviinejä.

Tuottaja Vacheron
Maa / Alue Ranska - Loire
Pullokoko 0,75l
Hinta