Francesco Rinaldi & Figli
Francesco Rinaldi & Figli on historiallinen Barolo-tuottaja. Viinitila on perustettu vuonna 1870. Tuottajan historia alkaa Giovanni Battista Rinaldin periessä viinitarhat ja tilan Barolosta. Tilaa hoitavat nykyään Paola ja Piera Rinaldi.
Rinaldi valmistaa viininsä pitkälti perinteisin menetelmin. Maseraatio on pitkä ja viinin kypsytys tapahtuu isoissa, vanhoissa Slavonialaisissa tammitynnyreissä (botti). Uutta tammea ei tilalle käytetä. Viininviljely on luonnonmukaista. Viinit ovat elegantteja ja herkkiä, mutta samalla voimakkaita ja pitkäikäisiä.
Rinaldi valmistaa klassisia cru Baroloja Brunate ja Cannubi tarhoilta (2018 alkaen myös Rocche dell’Annunziata-tarhalta). Tyylikäs Dolcetto Roussot tulee Cannubi-kukkulan tarhalta.